HELT KORT

Vi ønsker at skabe uforglemmelige oplevelser, på samme tid som vi skaber udvikling og læring.

Dette lille websted er skabt som et sted, hvor tidligere sejlere (elever og besætningsmedlemmer) kan se hvad der sker, nuværende sejlere kan skrive om deres oplevelser, og fremtidige sejlere kan få et indtryk af, hvad det vil sige at være med på togt med EduKat. Fokus for hjemmesiden er derfor at få sat ord og billeder på de oplevelser der følger med et togt.

EduKat.dk er hjemmesiden der fokuserer på den faglige arbejde der foregår på EduKat, men her på siden, er der rettet fokus på oplevelsen af at være ombord. Flere artikler og opslag på siden vil blive delt på andre fora, men her samles det, så det er let at komme til, hvis du lige leder efter opskriften på EduBurger, som den blev serveret på båden, eller hvis du ønsker at få en fornemmelse af hvilke turer der bliver arrangeret, når EduKat lægger for anker.

Så når du kigger rundt på siden kan du forvente at finde følgende (og sikkert også noget helt andet):

  • Statusopdateringer fra besætningen og elever.

  • Korte beskrivelser fra udvalgte udflugter.

  • Visuelle indtryk fra besøgte steder.

  • Opskrifter på nogle af de retter der spises ombord.

  • Oversigter over hvor der er sejlet på et togt.

  • Hilsner, indtryk og udtryk fra sejlerne.

MØD SEJLERNE

Af hensyn til anonymitet, så bringer vi aldrig billeder af elever, hvorpå de kan identificeres, derfor præsenteres kun besætningen med billede her.

Allan Nielsen

Skipper 2016 – nu

Om bord på et skib er kaptajnen den med den højeste hat. Han leder og bestemmer retning for dagligdagen og heldigvis sker denne ledelse i samråd med teamet og dagens vilkår. Ombord på Edukat One kommer Allan til at guide, støtte og agere sparring i alle retninger også hvis han ikke kender svaret. Allan er erfaren med sejlads generelt men også specifikt i Caribien og Middelhavet. Han har derudover også erfaring med ledelse af skolelærere og pædagoger samt mennesker i sin alskens versioner.

Arbejdet ombord på et projektskib med ansvar for unge mennesker med udfordringer byder også på udfordringer for skipper og besætning. Skipper er Allan, han rummer styrken, erfaringen og livsenergien til at holde humøret højt i gråvejr og øret der lytter når alt er galt og der ikke findes svar på spørgsmål.

Bodil Larsen

Styrkvinde 2018 – nu

Bodil er det pædagogiske centrum i båden. Uddannet socialpædagog med over 40 års erfaring, fiskerdatter fra Hirtshals og nu styrmand ombord.

Bodil er det sociale midtpunkt ombord – om det er en lille skade der skal behandles, vejledning i den rigtige måde at lave sovs på eller lidt sværere ting – så er Bodil god at få en snak med.

Hun er nordjyde og det slår igennem i sprog og væremåde.

Thomas Sørensen

Skolelærer/-leder 2017 – nu

Thomas er uddannet folkeskolelærer og cand. pæd. phil
Han er umanerligt tålmodig og er den der sørger for at vores elever kommer godt i vej – også efter bestået afgangsprøve.

Samtidigt interesserer han sig for gamle sten – oldtidsminder og arrangerer interessante ture. Bådens fotograf og facebook gruppens webmaster.

“Åge”

Elev 2018 – 2019

Åge surfer, dykker, snorkler og falder gerne i vandet, når der skal pudses på båden. Vand er godt!

“Leah”

Elev 2018 – 2019

Leah er glad for at lave mad, og står for mange af opskrifterne på EduKat.

“Brian”

Elev 2017 – 2018

“Thor”

Elev 2017 – 2018

“Niels”

Elev 2017 – 2018